Vernis je trap, parket, ramen en deuren met Xyladecor

Het assortiment van Xyladecor bestaat uit beitsen en vernissen voor alle binnenhout: meubels, ramen, deuren, parket, trappen, deurlijsten, lambriseringen,...

De primers van Xyladecor beschermen hout preventief en langdurig tegen alle soorten houtworm, inclusief de huisboktor en voorkomen nieuwe aantastingen. Met de Primer Clear en Timmerhout van Xyladecor kies je daarbovenop ook voor een grondverf met de beste bescherming tegen schimmels en houtrot.

De krachtreiniger van Xyladecor is speciaal ontworpen voor alle soorten binnenhout. Deze reiniger helpt je tijd te besparen door snel en grondig vet en vlekken te verwijderen. Schuren is niet meer nodig! De ideale voorbereiding vooraleer te beitsen of te vernissen.

Een parketvloer verdient de meest duurzame bescherming, Xyladecor biedt hiervoor verschillende oplossingen aan. Kies je voor een vernis, dan kies je voor een afwerking die volledig water- en vlekbestendig is, en bovendien krasvast. Voor intensief gebruikte ruimtes is er een extra protect vernis. Daarnaast zijn er decoratieve vernissen, in zijdeglans en extra mat, die het natuurlijke aspect van hout zo veel mogelijk bewaren. Toch liever olie? De parket olie van Xyladecor is beschikbaar in “Naturel” en in “White Wash”.

Meubelen, lambriseringen, balken, deurlijsten of ander binnenschrijnwerk kan je een tweede leven geven door een laagje vernis aan te brengen. De extra matte of zijdeglanzende vernis voor meubels van Xyladecor zorgt ervoor dat het natuurlijke aspect van het hout behouden blijft, is niet-vergelend en sneldrogend. Teakmeubelen of voorwerpen in teak kan je beschermen met teakolie. Deze olie verrijkt de natuurlijke schoonheid van het hout. Zo kan je er langer van genieten!

Ramen en deuren kan je opfrissen en beschermen met een filmvormende houtbeits. Deze decoratieve behandeling is beschikbaar in 8 transparante houtkleuren, plus een kleurloze versie. Daarnaast is er ook een dekkende beits beschikbaar in 5 tijdloze kleuren.

Liever een andere kleur? Onze vernissen, bijvoorbeeld parket vernis deco en meubel vernis zijn aankleurbaar op de Xyladecor Mengmachine in de meest diverse tinten. Van neutrale houttinten tot zachte pastels en meer gedurfde kleuren, eindeloze combinaties zijn mogelijk. Vraag raad aan je verkoper!