social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star star star brush paint-rol paint tester conditions delivery icon-arrow-right-bold icon-arrow-right-semi-bold payment minus_16px icon-social-youtube plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-pinterest social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 icon-map-marker-empty-state social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder logo-akzonobel icon-chevron-down-semi-bold icon-current-location icon-chevron-down-bold icon-my-list-empty search share share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close icon-facebook-mono icon-youtube-mono
Voor 20.00 uur besteld, morgen in huis. Gratis verzending vanaf €15 euro
 

De duurzaamheid van Xyladecor

Xyladecor heeft altijd al een passie gehad voor hout. Dat is de drijfveer om kwalitatieve producten te ontwikkelen voor de bescherming, behandeling en decoratie van hout. De liefde gaat uit naar alle houtsoorten, van de meest bescheiden tot de kostbaarste soorten. En altijd met de beste oplossing voor elke toepassing.

Het assortiment bevat de beste producten, producten waarbij decoratieve kwaliteit hand in hand gaat met geavanceerde technologie en dat alles met het oog op het gebruiksgemak. Zulke prestaties kunnen geen toeval zijn! Ze zijn het resultaat van permanent onderzoek en ontwikkeling. Zo heeft het merk een uniek expertisecentrum opgericht, meer bepaald voor transparante en dekkende beitsen en voor vernissen.

Hun doeltreffendheid en de resultaten die ermee worden bereikt, worden op ontelbare manieren getest in onze laboratoria. Bovendien wordt ook de duurzaamheid van alle producten getest in speciale proefcentra, meer bepaald in Abelboden (Zwitserland), Totland (Noorwegen), Sege (Zweden) en Brøndby (Denemarken).

Voor ze worden goedgekeurd, worden de samenstellingen blootgesteld aan extreme weersomstandigheden, grote temperatuurschommelingen, intens zonlicht, water, parasieten enz., om aan te tonen in welke mate ze hout kunnen beschermen tegen verschillende agressieve invloeden. Op die manier kan Xyladecor de beste producten aanbieden, in alle opzichten: technisch, decoratief en praktisch.

Xyladecor? Jouw garantie voor kwaliteit en de zekerheid dat je voor elke toepassing het beste product vindt. Altijd!