social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star star star brush paint-rol paint tester conditions delivery icon-arrow-right-bold icon-arrow-right-semi-bold payment minus_16px icon-social-youtube plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-pinterest social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 icon-map-marker-empty-state social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder logo-akzonobel icon-chevron-down-semi-bold icon-current-location icon-chevron-down-bold icon-my-list-empty search share share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close icon-facebook-mono icon-youtube-mono
Voor 20.00 uur besteld, morgen in huis. Gratis verzending vanaf €15 euro
 

Xyladecor heeft een passie voor hout – al decennialang!

Al 5 decennia vertrouwen liefhebbers van hout op Xyladecor, een merk dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid en kwaliteit inzake houtbescherming. De geschiedenis van het merk gaat terug naar 1968, naar de lancering van een eerste houtbeits die zowel de natuurlijke schoonheid van hout bewaarde, als het hout verduurzaamde. Dit vinden we terug in de merknaam: Xyladecor heeft zijn oorsprong in Xylos, het Griekse woord voor hout, en de term Decor, een verwijzing naar het mooier maken of decoreren van hout.

De naam Xyladecor staat borg voor kwaliteit en uitmuntendheid. Hij geeft je de zekerheid dat je voor elke toepassing het beste product vindt. Vandaag bestaat het Xyladecor assortiment uit een reeks producten die beantwoorden aan alle wensen op het gebied van houtbescherming en houtverfraaiing, en dat voor alle soorten hout, zowel aan de buitenkant van het huis als binnenshuis, én ook voor tuinhout.

Als een merk succes heeft en bij elke nieuwe generatie nog meer in de smaak valt, los van alle modetrends, dan is dat verdiend! Daarom kiezen zoveel mensen al jarenlang voor Xyladecor om hun hout te beschermen.