Xyladecor beschermt hout langdurig tegen krassen, vlekken en water

Je parket en houten meubels krijgen het zwaar te verduren: vocht, vlekken en krassen vormen reële risico’s! Natuurlijk wil je ze zo goed mogelijk beschermen!

De nieuwe Xyladecor vernissen en oliën klaren de klus! Ze zijn ontwikkeld door het Xyladecor onderzoekslabo om waterdicht, vlekbestendig, slijtvast en krasvast te blijven voor lange tijd. Dit onderzoekslabo is één van de meest gespecialiseerde ter wereld.

Xyladecor Meubel Vernis Satin - Kleuren
Xyladecor Meubel Vernis Satin - Kleuren
Xyladecor Parket Olie Naturel
Xyladecor Parket Olie Naturel
Xyladecor Parket Vernis Deco Satin - Kleuren
Xyladecor Parket Vernis Deco Satin - Kleuren
Xyladecor Parket Vernis Extra Protect Satin
Xyladecor Parket Vernis Extra Protect Satin

Het beste bewijs hiervan wordt geleverd door het onafhankelijke onderzoekslabo CoRI*, dat in juni en juli 2013 een uitgebreide test* opzette van de Xyladecor producten. Tegelijk werden een 35-tal vergelijkbare producten van andere kwaliteitsmerken getest. Op de 4 meest relevante testcriteria komen de Xyladecor vernissen en oliën stuk voor stuk als “beste van de klas” uit de bus. We kunnen dus terecht zeggen dat de Xyladecor vernissen en oliën “Best by test” zijn:

  • Waterbestendig
  • Vlekbestendig
  • Slijtvast*
  • Krasvast*

Bekijk hier de video

Parketvernissen: best by test

Parketolie: best by test


Ga zelf aan de slag!

De Xyladecor vernissen en oliën zijn verkrijgbaar in de meeste doe-het-zelf zaken.

* Tests uitgevoerd door Coatings Research Institute (CoRI): liquid water permeability - pipe method, resistance to chemical products (ISO), resistance to Taber abrasion 1000 cycles (ASTM D 4060), scratch resistance Clemen (ISO 1518). Slijtvastheid en krasvastheid zijn omwille van de specifieke producteigenschappen niet van toepassing op parket olie. Slijtvastheid is omwille van de specifieke producteigenschappen niet van toepassing op meubel vernis.