Tuinmeubelen onderhouden en beschermen doe je met Xyladecor

Om langer te genieten van je tuinhuis, tuinmeubelen en terras, is het belangrijk om het hout regelmatig te behandelen met een houtbeschermingsproduct zoals een beits of een olie. Zo ben je er zeker van dat het tuinhout duurzaam en grondig beschermd is tegen de weerselementen en tegen andere schadelijke invloeden.

Met de Xyladecor tuinhoutbeschermer bescherm je houten meubels, tuinhuizen en terrassen. Deze primer is namelijk een uitstekend preventief middel tegen houtwormen zoals de boktor, houtrot en schimmels. Het hout is duurzaam beschermd en zal langer mooi blijven!

Xyladecor raadt aan om tuinmeubels en ander tuinhout regelmatig te reinigen. Ook indien je een nieuwe laag olie of beits wil aanbrengen, is het aangewezen om eerst het hout te reinigen. De Xyladecor snelreiniger is speciaal ontwikkeld om je teakmeubelen regelmatig te reinigen. Met de ontgrijzer kan je het hout zijn oorspronkelijke kleur teruggeven. Indien je op een snelle manier vet, vlekken en groene aanslag van tuinhekken, tuinschermen, schuttingen, teak meubelen en bangkirai wil verwijderen, adviseren we om de krachtreiniger te gebruiken.

De eenvoudig aan te brengen tuinhoutbeits van Xyladecor is een beschermende en dekkende beits voor tuinhuisjes en ander tuinhout. Deze beits is ook beschikbaar speciaal voor bielzen & palen. Geef een kleurtje aan je tuinhout met de tuinhuis dekkende beits van Xyladecor. Deze houtbeits is kleurvast en beschermt tegen UV-stralen en schimmels. In tegenstelling tot een lak of een verf, zorgt een dekkende beits ervoor dat de houtstructuur van je tuinhuis zichtbaar blijft na het schilderen.

Houten tuinmeubelen kan je behandelen met een tuinmeubelbeits, hierdoor zijn ze gemakkelijker te onderhouden. Tuinmeubilair in teak verzorg je met teakolie. Ben je op zoek naar de bescherming die dat tikkeltje extra biedt, dan is de Xyladecor teakolie waterproof de juiste oplossing voor jou. Zijn extra wax component zorgt voor een optimale waterbestendigheid en benadrukt de natuurlijke schoonheid van het teak.

Ook om je terras en tuinhout in bangkirai te voeden en te beschermen tegen vervuiling en vergrijzing, kan je rekenen op Xyladecor. Onze Terrashoutbeits vergemakkelijkt het onderhoud van je terras, voorkomt schilfers en vervuiling, en vertraagt de vergrijzing van het hout. De eenvoudig aan te brengen Bangkirai olie bewaart het natuurlijke aspect van hout en accentueert de houtstructuur. Ook beschikbaar in een anti-slip formule.