Xyladecor Ramen & Deuren UV Plus, de nummer 1 bescherming tegen regen en UV-stralen!


Je houten raamkozijnen, voordeur en houten garagepoort wil je zo goed mogelijk beschermen tegen de weerselementen, zodat ze lang mooi blijven!

Xyladecor Ramen & Deuren UV Plus is hiervoor de ideale beits! De speciale UV-filters en de pigmenten in de beits vormen een scherm dat UV-licht afstoot. Tegelijkertijd is de beits sterk waterafstotend en extra duurzaam!

Testen* uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoekslabo CoRI bevestigen dat Xyladecor Ramen & Deuren UV Plus de beste bescherming op de markt biedt! Een versnelde verouderingstest toont aan dat zelfs na 5 jaar blootstelling aan vocht en UV-stralen, de beitslaag er nog even mooi uitziet als vlak na het aanbrengen. De kleur en glans zijn nog intact, regen en UV-stralen krijgen geen kans! Vergelijkbare producten van andere kwaliteitsmerken, getest in identieke condities, vertonen soms witte vlekken en verliezen hun glans, of worden dof en grijs.


Ook Test Aankoop bevestigt het !

Test Aankoop heeft een vergelijkende test gedaan van 13 halftransparante beitsen in de tint donkere eik. Zij hebben de producten getest op:

  • gebruiksgemak
  • aanblik
  • bestand tegen water
  • bestand tegen uv en vocht
  • hechting
  • prijs per vierkante meter

En ook hier kwam men tot de volgende voordelen: Makkelijk aan te brengen. Slechts twee lagen nodig: een laag primer en een laag beits. Levert een uitstekend resultaat op, zonder korrels of borstelsporen. Goed bestand tegen water, uv-stralen en condensatie. Goede hechting.

Dit leverde Xyladecor Ramen en Deuren UV Plus de titel op van “beste van de test”


Ga zelf aan de slag!

Xyladecor Ramen & Deuren UV-Plus is verkrijgbaar in de meeste doe-het-zelf zaken.

* Tests uitgevoerd door Coatings Research Institute (CoRI) in December 2014: versnelde verouderingstest met QUV (UV en condensatie) volgens methode ISO 16474-3. Tests uitgevoerd op Xyladecor Ramen & Deuren UV-Plus en daarnaast op 11 vergelijkbare producten van andere kwaliteitsmerken.