Onze Historiek

Nieuws - Onze Historiek

 

Xyladecor heeft een passie voor hout – al decennialang!

Al bijna 5 decennia vertrouwen liefhebbers van hout op Xyladecor, een merk dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid en kwaliteit inzake houtbescherming. De geschiedenis van het merk gaat terug naar 1968, naar de lancering van een eerste houtbeits die zowel de natuurlijke schoonheid van hout bewaarde, als het hout verduurzaamde. Dit vinden we terug in de merknaam: Xyladecor heeft zijn oorsprong in Xylos, het Griekse woord voor hout, en de term Decor, een verwijzing naar het mooier maken of decoreren van hout.

In 2010 nam het merk een nieuwe stap vooruit: vanaf dat moment werden drie merken met een stevige reputatie, Xyladecor, Xylamon en Cuprinol, samengevoegd onder één naam: Xyladecor! Deze naam staat borg voor kwaliteit en uitmuntendheid. Hij geeft je de zekerheid dat je voor elke toepassing het beste product vindt. De specialisten die deze producten in het laboratorium ontwikkelen, hebben hun krachten gebundeld en samen beschikken ze over een schat aan ervaring.

Vandaag bestaat het Xyladecor assortiment uit een reeks producten die beantwoorden aan alle wensen op het gebied van houtbescherming en houtverfraaiing, en dat voor alle soorten hout, zowel aan de buitenkant van het huis als binnenshuis, én ook voor tuinhout.

Als een merk succes heeft en bij elke nieuwe generatie nog meer in de smaak valt, los van alle modetrends, dan is dat verdiend! Daarom kiezen zoveel mensen al jarenlang voor Xyladecor om hun hout te beschermen.TUIN   

HUIS BUITEN   

HUIS BINNEN