Nieuwe producten

Nieuws - Nieuwe producten

 

Verzorg je tuinmeubelen met de nieuwe Xyladecor Tuinmeubel Gel

Xyladecor Tuinmeubel Gel is een uniek, nieuw product voor een duurzame bescherming en een natuurlijke look van je Tuinmeubelen. In plaats van een borstel gebruik je de speciale Xyladecor handschoen om het product aan te brengen. Met één vloeiende beweging breng je overal een laagje aan, zonder druppen of morsen. Hout verzorgen was nog nooit zo eenvoudig!

Bovendien gaat het twee keer zo snel als met een traditionele teakolie. De handschoen was je uit met warm water. Een nachtje drogen, en je tuinmeubelen stralen opnieuw. Klaar om te genieten van de zomer!

Meer weten?

Bekijk de video

Naar de productpagina

Een nieuw assortiment voor Huis Binnen

Xyladecor is hét merk voor kwalitatieve en decoratieve houtbescherming. Het assortiment Xyladecor Huis Buiten en Tuin breidt uit met Huis Binnen. Het gloednieuwe assortiment bestaat uit gebruiksvriendelijke vernissen en oliën van topkwaliteit voor al het houtwerk aan de binnenkant van je huis: parket, trappen, ramen, deuren,… ideaal om zelf aan de slag te gaan!

De juiste kleur

Een duurzaam en mooi resultaat bereiken in een kleur die past bij de rest van je interieur, is perfect mogelijk met de Xyladecor-producten. De nieuwe Xyladecor vernissen, Parket Vernis Deco en Meubel Vernis zijn kant en klaar verkrijgbaar in kleurloos, maar ook in enkele mooie tinten, gaande van simpel wit, over taupe tot antracietgrijs. Deze vernissen kleuren het hout, terwijl de houttekening zichtbaar blijft! Tegelijk is het hout optimaal beschermd tegen krassen en vlekken. Nog niet de juiste kleur gevonden? Er zijn ontelbare kleuren mogelijk via de mengmachine: van neutrale houttinten tot zachte pastels en meer gedurfde kleuren, kies zelf de ideale combinatie. Uniek in de markt!

Best By Test

De producten van Xyladecor voor gebruik binnen- en buitenshuis zijn het resultaat van voortdurend onderzoek en ontwikkeling. Xyladecor heeft een unieke Research & Development afdeling die garant staat voor de ontwikkeling en optimalisering van transparante en dekkende beitsen en voor vernissen. De producten worden op voorhand uitvoerig getest om hun kwaliteit bij de consument te garanderen.

Bovendien bevestigt ook een extern en onafhankelijk onderzoek de kwaliteit van de producten. In een onafhankelijke onderzoeken uitgevoerd door het Coatings Research Institute te Limelette scoort Xyladecor het best in zijn soort op vlak van waterbestendigheid, vlekbestendigheid, slijtvastheid en krasvastheid. Deze officiële testen bevestigen dat geen enkel ander merk op de markt het even goed doet als Xyladecor. Op deze manier kan Xyladecor je producten aanbieden die het best presteren in alle opzichten, en het Best by Test-label met trots op hun verpakking mogen dragen. Meer weten over Best by Test.

How to?

Dankzij de handige ‘how-to’ video’s helpt Xyladecor je al een heel eind op weg wanneer je het hout in je interieur onder handen wilt nemen. Bekijk de video’s

Nieuwe brochure en kleurenkaart beschikbaar!

Er is een gloednieuwe productbrochure van Xyladecor! Je vindt hierin alle beschikbare Xyladecor producten en kleuren, evenals nuttige tips. Vind de brochure in je winkel of download de brochure hier.

Zoek je een andere kleur? Xyladecor biedt vernissen en beits aan die aankleurbaar zijn op de Xyladecor Mengmachine in de meest diverse tinten. Van neutrale houttinten tot zachte pastels en meer gedurfde kleuren, eindeloze combinaties zijn mogelijk. Ontdek de kleuren in je winkel of download hier de kleurenkaart.

Het spray-systeem van Xyladecor

Wist je dat sommige Xyladecor producten speciaal ontwikkeld zijn voor gebruik met een verfspuit? Namelijk Xyladecor Tuinhoutbeits Spray, om je tuinschermen te beschermen, en Xyladecor Bangkirai Olie Spray, om je terras in Bangkirai te verfraaien. Je herkent deze producten aan het “ Spray” logo op de verpakking!

Bovendien kunnen enkele producten zowel met borstel als met verfspuit aangebracht worden, dit zijn Xyladecor Tuinhuis Color en Xyladecor Krachtreiniger voor alle Buitenhout, herkenbaar aan het “Borstel of spray” logo.

Het ideale toestel om deze producten aan te brengen, is de Wagner verfspuit type W550. Dit toestel is gemakkelijk te bedienen en perfect compatibel met de Xyladecor producten.

Met een verfspuit van Wagner beits je 1m² in minder dan 1 minuut! Dit is zonder twijfel de snelste en eenvoudigste manier om je terras- en tuinhout te beschermen!

Meer info?

Bekijk de video

Download het stappenplan

Surf naar de Wagner website

 

TUIN   

HUIS BUITEN   

HUIS BINNEN