Xyladecor Ramen & Deuren UV Plus, de nummer 1 bescherming tegen regen en UV-stralen!


Je houten raamkozijnen, voordeur en houten garagepoort wil je zo goed mogelijk beschermen tegen de weerselementen, zodat ze lang mooi blijven!

Xyladecor Ramen & Deuren UV Plus is hiervoor de ideale beits! De speciale UV-filters en de pigmenten in de beits vormen een scherm dat UV-licht afstoot. Tegelijkertijd is de beits sterk waterafstotend en extra duurzaam!

Testen* uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoekslabo CoRI bevestigen dat Xyladecor Ramen & Deuren UV Plus de beste bescherming op de markt biedt! Een versnelde verouderingstest toont aan dat zelfs na 5 jaar blootstelling aan vocht en UV-stralen, de beitslaag er nog even mooi uitziet als vlak na het aanbrengen. De kleur en glans zijn nog intact, regen en UV-stralen krijgen geen kans! Vergelijkbare producten van andere kwaliteitsmerken, getest in identieke condities, vertonen soms witte vlekken en verliezen hun glans, of worden dof en grijs.


Ga zelf aan de slag!

Xyladecor Ramen & Deuren UV-Plus is verkrijgbaar in de meeste doe-het-zelf zaken.

* Tests uitgevoerd door Coatings Research Institute (CoRI) in December 2014: versnelde verouderingstest met QUV (UV en condensatie) volgens methode ISO 16474-3. Tests uitgevoerd op Xyladecor Ramen & Deuren UV-Plus en daarnaast op 11 vergelijkbare producten van andere kwaliteitsmerken.